Det går över!

Hej.
Hur har eran dag varit?
Jag vaknade ganska tidigt i morse.. Käkade frukost tillsammans med helen, slog på en tvättmaskin och sen åkte vi till biblioteket. Lånade en bok av Jojo Myers, återkommer med en recension när jag läst den.

Jag har varit extremt trött idag så när vi kom hem så sov jag 3 timmar i sträck. Det bästa som finns när jag är lite ångestfylld är att sova.

Tyvärr blir set lätt så att jag inte kan sova på natten sen, men ibland är det värt det. Tror dock jag kommer kunna sova i natt, är fortfarande obeskrivligt trött och nedstämd.

Jag vet att det går över, det gör det alltid.

3 reaktioner till “Det går över!”

  1. Min dag har varit lagom lugn förutom att ja var till Coop å köpte en sk. Nät hängstol å hängde upp på min balkong(se inlägget) ☺ sen kollade jag min favorit serie prison break på tv vid 22 tiden å efter det så tränade jag. 💪😊

Kommentera