Den dagen jag träffade min skyddsängel!

Hej.
Igår skrev jag ett inlägg om en upplevelse jag hade som tonåring. Jag läste igenom det och postade det. Idag fick jag en kommentar på det inlägget och läste igenom det. Halva texten hade ju försvunnit. Så jag förstår helt klart att inlägget var svårt att förstå. Väljer därför att skriva om det och hoppas på att all text kommer med.

Jag satt utanför Danderyds sjukhus och väntade på en vän som skulle komma med bussen, vi skulle in till stan.
När jag sitter där så sätter det sig en dam brevid mig.
Hon ler mot mig och säger.

”Du är redo nu, därför visar jag mig för dig. Jag är din skyddsängel”

Jag gav henne ett leende och sa okej. Satte i hörlurarna och fortsatte lyssna på musik.

Eftersom vi var vid ett sjukhus så var jag helt säker på att denna kvinna var gravt psykisk sjuk och hade tagit sig en promenad från psyk.

Hon gav mig ett sista leende innan hon promenerade sin väg.

Jag fick en sådan olustig känsla i kroppen. Hela den dagen var fylld av konstiga händelser. Jag och min vän var nära att bli påkörda men vi klarade oss precis.
Ren tillfällighet kanske?

Nu i vuxen ålder så tror jag på änglar likväl som jag tror på spöken.
När jag säger att jag tror på änglar menar jag inte människor som gör goda gärningar.. Sådana finns det gott om och kallas änglar. Inget fel med det, det är fantastiskt med sådana personer, men jag menar att jag tror på änglar med vingar osv.

Jag vet än idag inte om denna kvinna var psykiskt sjuk eller om hon faktiskt var linr skyddsängel.

Jag låter det vara osagt.

Men en sak är säker änglar finns, och jag väljer att tro på dem. ❤

2 reaktioner till “Den dagen jag träffade min skyddsängel!”

Kommentera