En dag jag sent kommer glömma- Värme i kylan❤

Jag minns detta som det var igår.. Det regnade och jag satt i publiken för att se min syster spela fotboll mot ett lag som var farliga och aningen bättre än min systers lag. Vi visste att det skulle bli tufft, publiken hejade på och stöttade laget. Trots att motståndarna gjorde mål efter mål. Rimbo dam som min syster spelar i försökte och försökte att få till det. Regnet öste ner och det var fruktansvärt kallt.

Till slut fick min syster in bollen i mål och det var så sjukt snyggt. Tro mig när jag säger att jag skrek som en galning.

Det slutade tyvärr med en stor förlust. Siffrorna spelade och spelar fortfarande ingen roll. 
Efter matchen så gick jag ut på planen och gav min syster en kram som fångades på bild.

Min systerson ville givetvis ge sin mamma en kram efter matchen. Jag är väldigt glad att detta fångades på bild. Den utstrålar något speciellt jag inte kan sätta fingret på. Kärlek? Man ska visa sin familj kärlek även i motgångar.

Värme i kylan.

Jag kommer alltid vara en stolt syster, oavsett vinst eller förlust. Stolt över henne oavsett vad det gäller.

Jag har delat denna bild flera gånger på mina sociala medier.
Jag älskar den.
Jag älskar min syster och skur, hon är säkert trött på att se denna bild delas😂
Även mitt tjat om stolthet.

Stoltheten och kärleken kommer aldrig avta.

Kommentera