Pinsamheter i affären.

Ni vet när du står i affären och ska betala dina varor man plockat ihop. Du har redan stressat i affären för att det är mycket folk..

Äntligen ska du betala för dig och åka hem till din trygga plats.
Du sätter i kortet i kortläsaren, slår koden och så står det medges ej. Paniken uppstår, du hade ju pengar på kontot i morse. Du tar snabbt upp mobilen och ser att Spotify har dragit de pengar de ska ha varje månad.

En känsla av pinsamhet uppstår och du får plocka bort en del varor och bara ta det viktigaste av det viktigaste.

Det mina kära vänner hände mig idag😂

Trodde helt ärligt att jag skulle dö av pinsamhet. Men kassörskan var hur lugn som helst och försökte lugna ner mig. Vilket hon faktiskt lyckades med, så tack för det.

Första gången detta händer mig. Brukar ha koll på när saker dras från kontot men idag har jag varit lite stressad så jag lyckades glömma bort det.

Kan hända den bästa.

Har ni varit med om detta förut?

13 reaktioner till “Pinsamheter i affären.”

  1. Men åh, lider med dig. Så pinsamt! Jag har varit med om att det stod en gång ”medges ej” och var sten säker, vi provade igen men icke att det funkade.. Dock var det lyckligtvis något fel på systemet så jag kunde gå ut i bankomaten och ta ut pengar och sen betala 😊

  2. Sånt har aldrig hänt mig. Plus ja kan ändå inte lyssna på Spotify om ja skaffat ett sk. Kort som man sk. Fyller på antingen med 100 kr eller mer för för å kunna lyssna på Spotify. Har testat å tidigare lyssnat på Spotify men då har det inte funkat så vida ja inte som sagt skaffar påfyllnads kort för just Spotify.

Kommentera