Det är i Augusti det händer.

Herregud åren bara sveper förbi som en stormvind.
Jag hinner inte med.

Den 29e Augusti blir jag hela 30 bast. Jag brukar alltid säga att åldern bara är en siffra. Känns som rena skitsnacket just nu.

När jag fyllde 20 hade jag ålderskris, tror att jag har den nu med.

Jag? 30?

Åh herregud.

Här är jag och min syater när jag fyllde 27 , vi åt på en italiensk restaurang och hade det riktigt trevligt.

Då hade jag minsann inga problem med att bli äldre.

Man är inte äldre än vad man gör sig säga det.

Känner mig redan som halta lotta och tant Agda.

Har ni åldersnojja?

7 reaktioner till “Det är i Augusti det händer.”

  1. Haha tänk på mig som blir 32 i sommar då jag har ännu närmre att fylla år ja. Jag fyller snart om ca 2 veckor jag(1 juni) men jag känner mig ändå inge gammal för dä. Jag trodde jag skulle ha ålders noja när ja fyllde 30 men det kände ja efter att det har ja inte.😊 känner mig inte ens som över 30.. Ja ville sluta räkna min ålder efter ja fyllde 25 jag!😄😉😊👍 så ibland när folk frågat mig vad gammal jag är så har ja nästan glömt min ålder haha😄😁 skämmigt värre.

  2. Haha de e som mim kille. När han fyllde 30 så va det ngn som frågade om hans ålder och han sa ”Jag blir 25” han va allvarlig för han hade glömt sin ålder. Men jag rättade honom😍

Kommentera