King Arthur – Legend of the Sword

Hej.
Igår var vi och såg King Arthur- Legend of the sword.
Filmen har inte fått speciellt bra recensioner i tidningen. Tror det var någon tidning som givit filmem 1/5 i betyg. Men jag struntade i vad alla kritiker skrivit, jag ville se filmen ändå. Jag tycker väldigt bra om Charlie Hunnam som har huvudrollen, så jag hade verkligen sett fram emot att se filmen. Vi hade lyxat till det med VIP stolar😉

De flesta filmer har ju en röd tråd så att säga, det är sammanhängande och man hänger med. Jag hängde med, men det var som att de snabb spolade fram en del, man fick inte riktigt veta fakta och så kring vissa saker .

Sen finns det väldigt många filmer om just Kung Arthur så man kan storyn på något vis.

Denna film var inte spännande i mitt tycke, den hade häftiga effekter och lite humor här och där.

Men den var BRA!

Dock inte så bra som jag förväntat mig.

Men jag tycker absolut att ni ska se filmen❤

2 reaktioner till “King Arthur – Legend of the Sword”

Kommentera