Soppa det under mattan som att det vore smuts.

När jag startade den här bloggen efter ett blogg uppehåll på ett år så var min enda tanke ”blogga inte om psykisk ohälsa”. Varför jag hade den tanken vet jag inte. Den psykiska ohälsan är min vardag så varför skulle jag soppa den under mattan som att det vore smuts?

Nu har det inte blivit allt för många inlägg om det ämnet. Det är mindre än va det var i min förra blogg.. 

Jag tror jag hade den tanken för att jag inte ville att det skulle bli för mycket negativt i bloggen.

Men man måste våga prata om psykisk ohälsa.. Min blogg är som min fristad men jag tänker till ett par gånger innan jag postar vissa saker.

Jag kommer fortsätta skriva om psykisk ohälsa.. Men inte i lika stor utsräckning som i förra bloggen. Har mycket annat jag gärna skriver om och delar med mig av☺

4 reaktioner till “Soppa det under mattan som att det vore smuts.”

  1. Jag håller med dig, mer positivitet men utan att gömma det som är jobbigt. Jag känner själv att mitt är för negativt för min egen smak till och med just nu men det är så jobbigt att inte kunna prata, har bara skrivandet. Men det är övergående det med intalar jag mig! Får försöka balansera det med alla små positiva inslag i livet med ❤️

  2. Tycker det är viktigt att psykisk ohälsa lyfts upp, och man blir varse om att man inte är ensam. Sen jag började blogga har jag insett att fler än jag lider av PTSD. Jag har lärt mig massor och min blogg avlastar min överfulla hjärna. Självklart är det inte kul med negativitet, meni vissa perioder är livet inte alls kul. Lagom är bäst och jag läser alltid mina inlägg flera gånger, samt går gärna tillbaka och läser gammalt. Kram

  3. Självklart har du rätt i att der måste lyftas upp mer. Skönt att du lärt dig att du inte är ensam om att ha ptsd. Tof mig lång tid att inse att jag inte var ensam när jag hade det. Det jag menar med negativitet är att om jag skulle skriva om min psykiska ohälsa hela tiden så skulle hela min blogg vara mörk. Vilket jag inte vill. Kram❤

Kommentera