Vill du göra en läppförstoring?

Det är väldigt många som väljer att göra en läppförstoring, jag personligen är inte speciellt insatt i just det. Jag har hört namnet fillers en gång och fått der hela förklarat för mig, hur allt går till etc. Jag ser inget fel i att någon vill fixa läpparna för att de antingen är missnöjda eller vara vill känna sig lite fina. Hörde om en tjej som ville fylla läpparna vara för att passa in. Jag ville skaka om henne och säga att hon är fin som hon är. Men om någon känner att de inte är fina som de är, ja då är det inte mitt jobb att gå och skaka om personen. Jag tycker det är viktigt att man blir bästa vän med sig själv innan man blir sin egna fiende. Jag kämpar dagligen med den biten, det är tufft men snart är jag i mål.

Igår så satt jag och kollade runt på nätet och hittade en liten manick som gör att dina läppar förstoras och du kan själv välja hur de ska se ut. Precis som när man går till en salong antar jag? Den är inte alls lika kostsam som det kanske är på en salong. Jag tänkte att jag skulle tipsa om den, ni har säkert redan sett den eller så kanske ni redan har den?

Detta verkar vara ett rätt bra alternativ? Men jag personligen skulle inte köpa den och testa. Jag kan inte uttala mig om den fungerar eller hur bra eller hur dålig den är. Jag tänkte bara visa den som ett kanske billigare alternativ.. 

Vill återigen påpeka att jag ser inget fel med läppförstoring.. Vill ni göra det så kör på, det är ditt liv och din kropp. Ingen ska lyckas få dig att ändra dig. Det är inte det jag försöker göra, utan bara visa denna produkt som förövrigt INTE är sponsrad och detta är inget sponsrat inlägg.

Jag tror dock att det är viktigt att älska sig själv som man är, det finns bara en av var och en av oss. ❤

5 reaktioner till “Vill du göra en läppförstoring?”

  1. Jättebra att du är nöjd med dig själv vännen☺ Vill poängtera att jag dömer ingen som väljer att göra förstoring. Det är absolut intr fult eller fel. Försöker bara få fram att det är viktigast att man älskar sig själv😍

  2. Ja det förstod jag, och jag dömer heller ingen som gör, har vänner som gjort/gör, Bara att jag själv känner att jag inte har något som jag vill förändra, och det är fint på andra! <3

Kommentera