Min utveckling under maj månad!

Jag borde ha skrivit det här inlägget igår, men vad är det jag brukar säga? Det är så mycket man borde men så lite som görs. Jag hade tänkt göra som många andra bloggare.. summera maj månad då vi är inne i Juni nu och det är officiellt sommar.I början av maj månad så började min ångest bli riktigt jävlig, jag fick blackouter och glömde bort vad jag hette och var tvungen att kolla på posten vad jag hette. Då menar jag givetvis räkningarna.

Jag började gå oftare till psykiatrin och började må bättre i mitten av maj innan nästa dipp kom. Men jag vände dippen till något bra, intalade mig själv att det är okej att må dåligt. Jag är inte svag för det. Utan snarare stark som vågar visa hur jag faktiskt har det.

Jag började sakta men säkert känna mig trygg i mig själv och uppskatta mig själv och min kropp Saker jag stört mig på innan är inte lika störande längre. Som mina ärr på benen efter mitt självskadande. Jag har blivit mer och mer kropps positiv. Jag har kurvor och vad fan gör det?

Fick ett enormt intresse för smink och skönhet och jag älskar att dra på mig ett face😉

Vi var på bio och såg Pirates filmen. Sjukt bra för övrigt. Att spendera tid med min kärlek är set bästa, även om vi inte pratar under bion. Att åka iväg och hitta på saker med micke, ja det är livet❤

Vi grillade för första gången för i år. Det var riktigt mysigt. Får alltid någon form av mys känsla i kroppen när vi grillar, vet ni varför? Det betyder att sommaren är på ingång❤

Jag blev spådd och fick veta att jag har ärkeängeln Gabriel med mig och att han kommer stanna hos mig ett tag.

Sist men inte minst så tatuerade jag mig den 31a maj.

Maj månad var både bra och mindre bra, men jag lyckades vända det som inte var bra till något riktigt bra. Jag klappar mig själv på axeln med ett leende☺

4 reaktioner till “Min utveckling under maj månad!”

Kommentera