Tårarna bränner bakom ögonlocken.

Känslorna väller över och jag kan inte kontrollera dem.. känner hur tårarna bränner bakom ögonlocken.. kämpar för att  hålla dem kvar, jag vill inte att de ska rinna längs mina kinder.. Jag orkar inte ikväll.. Jag vill inte känna såhär, det har varit en sådan bra dag.  Varför på kvällarna? Varför överhuvudtaget?

Ibland är jag så pass sänkt att jag tycker så sjukt synd om mig själv. Kämpar varje jävla dag för att inte låta ångesten vinna.. Kan vara så att jag låter den vinna ikväll.. Ibland orkar jag verkligen inte.. Som nu. Men det är okej, man får tillåta sig själv att må dåligt. Men jag orkar inte gråta, orkar inte vara ledsen..

Speciellt när jag inte hsr något svar på varför jag mår som jag gör ikväll

6 reaktioner till “Tårarna bränner bakom ögonlocken.”

Kommentera