Fantastisk dag☺

Hej
Den här dagen har faktiskt varit riktigt bra. Vi åkte ut till Åkersberga för att hämta virke. Jag passade på att hjälpa Eva som är Mickes moster att ta bort maskrosor och blad som hon behöver till sin trädgård här ute på löt. Vi var där en stund och hade det trevligt. Vi fikade och pratade massa skit, jag fick lära mig om olika termer och sådant inom bygg. Tro mig när jag säger att det var intressant för det var det, kul att få se husbygget också.

Tanken var att vi skulle ut och äta på någon tjusig restaurang när vi va klara i Åkersberga, men Micke var för trött och seg för det. Så istället åkte vi tillsammans med hans föräldrar till den lokala pizzerian, micke slapp till och med att köra dit och hem😉
Men imorgon blir det lunch i Norrtälje och jag får ta och piffa till mig då istället.

Ser ut som att jag lagt på värsta fejk smilet😂 Så är inte fallet, jag fick en liten skratt attack när jag skulle ta korten☺

Tack för att du får mig att le Micke❤

5 reaktioner till “Fantastisk dag☺”

Kommentera