Jag bröt min egen regel.

Jag började att blogga igen för att jag saknade skrivandet, jag älskar att skriva. Vill dela med mig av så mycket och det är inte samma sak att skriva ner i min dagbok som jag har. Där skriver jag det som jag inte vill att alla ska veta. Min tanke har varit att jag ska strunta i att kolla topplistan och statistik för det är ett stressande moment för mig. Men jag bröt min egen regel för någon vecka sedan , kunde inte stå emot. Låg relativt bra till, har dock sjunkit som en sten såg jag igår.

Men jag har bestämt mig nu för att topplistan och statistiken är oviktig. Ingen ide att jag lägger ner energi på det. Jag ska inte kolla varje vecka utan låter det bara vara som det är. De som uppskattar min bloggl läser den och andra inte. Sen skriver jag för MIN skull och ingen annans.
Men samtidigt är ju statistiken och topplistan npgon slags bekräftelse på att det går bra. Men jag nöjer mig med en kommentar här och där. Det för mig glad.
Är statistiken och topplistan viktig för er?

11 reaktioner till “Jag bröt min egen regel.”

  1. Jag håller med dig fullständigt. Blir också stressad av att kolla statistiken och de röda siffrorna. Har slutat, i Sthlm är konkurrensen så hård också. Jag skriver för min skull, de som läser läser..😉

  2. Jag håller helt med dig, man blir väldigt stressad av o kolla statistiken och topplistan. Sen bloggar jag ju även för sin egna skull så egentligen så spelar ju inte statistiken och topplistan så stor roll även fast det är roligt när folk läser ens blogg. Så jag håller helt och hållet med dig i det som du skriver ❤️

  3. Jag är ju inte sådär jätteberoende av statistiken. Jag brukar bara kolla för skojs skull jag. Jag känner ju inge stress på det iallafall. Men alla känner vi ju olika om den saken så.😊☺

Kommentera