Ångest våg!

Jag har varit så extremt trött idag, nästintill utmattad. Jag vet inte riktigt varför, och det är väll ingen ide att spekulera i varför heller. När vi kom hem idag så var det som en våg sköljde över mig, en våg av ledsamhet och ångest. Jag har ju hållt igång och gjort saker flera dagar i rad, jag tror det beror på det. Ångesten brukar komma när jag kopplar av, men ledsamheten förstår jag inte. Set är bara låta det vara precis som med tröttheten. Det går över..

Imorgon är en ny dag och då mår jag förhoppningsvis bättre.. Har inga måsten imorgon förutom att laga mat och städa lite. Vart rätt stökigt när vi byggde garderoben igår och det har jag inte orkat ta tag i idag. Jag har inte ens lagat middag i ärlighetens namn. Det vart en macka, men det funkar ju det med.

Vad har ni gjort idag?

En kommentar till “Ångest våg!”

Kommentera