Sluta be om ursäkt!

En sak jag kan störa mig enormt på är bloggare som ber om ursäkt över att de inte bloggat. Kom igen, man har ju ett liv utanför bloggen. Det kallas privatliv, ja om man inte väljer att skriva om sitt privatliv så förstås och det är inget fel i det. I mina ögon när man ber om ursäkt så gör man det för att man inte kommer göra om det. En ursäkt är i mina ögon heligt.

När jag känner att en person ber om ursäkt men inte menar det helhjärtat brukar jag säga ”Be aldrig om ursäkt för något du kommer göra om” Ja fast då gäller det givetvis lite allvarligare saker än att man inte bloggat😉
Kanske har lite knäppa åsikter kring detta, men vad gör det? Det är mina åsikter och håller ni inte med så gör det ingenting. Vet ni varför? Det är notmalt att vi människor har olika åsikter och ser saker annorlunda.

12 reaktioner till “Sluta be om ursäkt!”

  1. Jag håller med. Det är så irriterande!! Antingen så tror personen i fråga att läsaren inte gör annat än o väntar på nytt inlägg eller så har man inget att skriva… 🤔 Ointressant i vilket fall! Bra tanke där!

  2. Ja något sådant är det ju. Jag tycker det är skrattretande på något vis. Även när storbloggare gör det.. Tycker inte det krävs en ursäkt för att man varit frånvarande. Msn har jujag ett liv så att säga. Jag som en liten bloggare förväntar mig inte direkt att folk väntar på ett inlägg från mig. Skriver varje dag för att annars kokar min hjärna över. Men jag skulle ALDRIG be om ursäkt för frånvaro. ❤

  3. Jag har en undran då eller vad man nu ska säga.. vissa kanske tycker att Det kan va bra å skriva typ ”ber om ursäkt att ja inte bloggat..” m.m. För folk som följer de som kanske inte skrivit på ett tag kanske undrar när nytt inlägg kommer upp eller ah jag vet ej.. Alla kanske tycker olika om det där. Visst om jag ska erkänna så händer det väll enstaka gånger att jag gjort en liknande grej om jag inte bloggat ett tag tag typ skrivit oxå att ja kanske vill be om ursäkt att ja inte bloggat på några dagar(då jag gjort annat). Så skulle du störa dig i t.ex mitt inlägg 😕😮 då eller vad?!.. *bara undrar som sagt*

  4. Det jag syftar på är att en bloggare ber om ursäkt om de inte gjort mer än typ ett inlägg den dagen. Jag tycker dock aldrig att man ska be om ursäkt för att man inte bloggat. Man har en anledning till att man inte bloggat. Vill man be om.ursäkt för att man inte bloggat är det fritt fram. Det jag finner störande är att man ser der i början på en.blogg nästintill varje dag. Det är störande. Jag har aldrig sett i din blogg att du bett om.ursäkt för att du inte bloggat, de måste jag ha missat isf. Det va ju inte dig jag hade i tankenen när jag skrev detta inlägg☺❤

  5. Ja ok.. asså jag brukar ju som sagt annars blogga varje dag men som jag typ skrev så var ja borta i 4 dagar å då hann jag inte blogga å då gjorde ja nåt inlägg å skrev som en egen grej ”sorry att ja inte bloggat på några dagar…” t.ex asså det händer ju inte ofta att jag skriver det som sagt så. ☺

Kommentera