Den okända destinationen!

Jag vill sätta mig i passagerar sätet i bilen bredvid micke och åka mot en okänd destination. Vi ska lyssna på hög musik och sjunga med så pass högt att vi får ont i lungorna. Vi ska åka fort och det ska helst vara kväll, en sommsrkväll. Hitta oss ett Hotel och sova för att sen resa vidare mot den okända destinationen. Det kanske tar flera timmar eller dagar, det vet jag inte

Det jag vet är att jag vill komma härifrån ett tag.. Jag vill på en roadtrip, kanske till en färja i dannmark som tar oss till Tyskland. Vad ska vi göra där? Inte vet jag, men jag vet en sak och det är att dagdrömma är mysigt och det är gratis. Så fram tills den dagen vi beger oss mot en okänd destination tänker jag fortsätta dagdrömma😉

2 reaktioner till “Den okända destinationen!”

Kommentera