Ge fan i att försöka tjäna pengar på MIN blogg.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Jag fick ett mail idag ifrån en tjej som är admin i den största gruppen på Facebook. Hon undrade om jag ville att min blogg skulle synas där inför flera 100 tusen medlemmar, dock så skulle jag vara tvungen att betala en viss summa pengar. Pengarna skulle gå till de behövande. Den biten är jag helt med på och är för att hjälpa människor i nöd. Om det nu är så att pengarna verkligen går dit. Men nu till det jag blev irriterad och fundersam över. Jag kikade runt lite i gruppen och det verkade vara jäkligt blandat med människor där, inge fel i det. Men en del var rent av elaka mot varandra. Så jag ställde då frågan till den här tjejen ”Varför tycker du att jag ska marknadsföra min blogg i denna grupp, den står inte för negativitet vilket det verkar vara mycket av i denna grupp”. Då fick jag inget svar. Har hon ens läst min blogg eller vill hon bara tjäna pengar? Får dem provision på det där?

Såg att det även kostade pengar att sända live och nu har de en kampanj på det. Så jävla löjligt. Ja jag vet att pengarna går till fina ändamål. Men jag vill inte betala för att min blogg skall synas i denna grupp för det var så mycket negativitet. Sen att jag inte ens fick svar på min fråga. Vad säger det om hela grejen?

Så sjukt skrattretande i mina ögon. Jag är ingen elak person så varför ska min blogg som jag förövrigt inte tar på största blodiga allvar synas bland elakheter?

Har ni fått samma förfrågan?

6 reaktioner till “Ge fan i att försöka tjäna pengar på MIN blogg.”

  1. Konstigt att du inte fick någon svar tillbaka? Tycker ju denna person borde svarat dig tillbax. Eeh alltså va?! Kostade det pengar att sända live?!😮 det finns ju grupper där folk kör live UTAN att betala pengar. Tror det var gruppen ”störta Facebook gruppen LIVE” man ska inte behöva betala för å live:a tycker jag.

  2. Nej jag tyckerinte inte heller att man ska betala för wtt sända live, inte heller för att marknadsföra sin blogg. Det finnsär ju gratis grupper för det med. Tycker hon borde givit mig ett svar. Hade hon gjort det hade det hela känts mer proffsigt liksom. Men eftersom jag inte fick ngt svar så tyckte jag det hels va oproffsigt. Hon ville bara tjäna pengar på mig, och det uppskattas inte från min sida. Hon hade förmodligen inte ens läst bloggen🙄

  3. Jag har fått det hur många ggr som helst. Ett pm där frågan är om jag vill marknadsföra min sida på deras stora grupp och isåfall skall jag återkomma. Jag gjorde det första gången och fick då ett jättelångt meddelande med information om hur mycket det kostar och hur länge min blogg får synas.
    Aldrig vart pengarna skulle gå till så jag tog det som att dem går till administratörerna. Jag tycker det var en så dum ide så gick inte alls på det. Jag blev irriterad över att man skall betala för att visa sin blogg när man i andra grupper kan få visas gratis.
    Om dem nu har flera 100.000 följare i gruppen och jag får visas för en summa pengar – hur snabbt försvinner då inte min länk i flödet? Slänga pengar i sjön vill jag påstå.

Kommentera