Veckans Inspiration#1

Alla har vi någon vi ser upp till eller beundrar, en inspiration helt enkelt. Jag har många.. Allt från kändisar till vänner. Har en tanke om att jag ska skriva ett inlägg i veckan om en person som är inspirerande för mig. Gjorde det i min förra blogg och det var väldigt roligt och uppskattat.

Denna vecka så tänkte jag skriva om Jared  padalecki, ni känner säkert igen honom från Gilmore Girls eller Supernatrual. Nu är det inte så att hans skådespeleri är det huvudsakliga som jag finner inspirerande. Självklart tycker jag han är en duktig skådis, skulle inte följa supernatrual så slaviskt som jag gör annars. Det jag tycker är inspirerande är att han pratar väldigt öppet om sin psykiska ohälsa. Han har olika kampanjer där han samlar in pengar till olika välgörenhets ändamål. 

Han har berättat i intervjuer att han lider av ångest och depression , han är även väldigt tydlig med att man absolut inte ska skämmas över sin hälsa. Den här killen är relativt känd och jag tycker det är så sjukt starkt av honom att vara så öppen med det och att han gör sitt bästa för att hjälpa andra i samma situation

Många av hans uttalanden har fått mig att inse att jag duger som jag är och att psykisk ohälsa är ingenting man ska hymla med.

Den där Jared, ja han inspirerar mig till mycket.

2 reaktioner till “Veckans Inspiration#1”

Kommentera