Möte med psykiatrin idag.

Hej!
Har sovit som en prinsessa i natt, men det var kämpigt att kliva ur sängen. Jag hade helst legat kvar i ett par timmar till, men man får inte alltid som man vill. Jag var tvungen att ringa till psykiatrin för att dubbelkolla när jag ska vara där i dag. Mitt minne är verkligen inte det bästa, jag brukar få påminnelse via sms men min läkare hade glömt lägga in det denna gång.

Hursomhelst så är det vid 13.00 jag ska vara där. Känns bra att träffa henne innan mötet vi ska ha med fk och af senare den här veckan. Berätta för henne hur mitt mående är och hur stressad jag är över allt som komma skall. Det är så mycket möten den här veckan och jag är inte alls van vid det. Men jag fixar det även om jag kommer vara helt slutkörd.

Vad har ni för planer den kommande veckan?😘

3 reaktioner till “Möte med psykiatrin idag.”

Kommentera