Jag är inte 20 längre.

Hej.
Det märks verkligen att jag inte är 20 bast längre. Jag är extremt trött efter festandet i helgen. Jag sov till 11 idag och det gör jag sällan. Kan även bero på gårdagens möte mes läkaren. Kommer inte berätta hur det gick så jag inte vill jinxa något. Efter mötet med min läkare och Fk som jag har på torsdag så kan jag berätta vad som händer och sker☺

Känner mig förkyld också till råga på allt. Det får se till att ge med sig snart.

Planen för dagen är att städa lite. Har sagt det i ett par dagar nu, men nu måste jag ta tag i det.

Vad har ni för planer idag?

En kommentar till “Jag är inte 20 längre.”

  1. Ja inte är man 20 längre, man behöver inte ens dricka för att känna sig bakis. Idag väntar läkarbesök då min sjukskrivning går ut imorgon, eftermiddag på jobbet med småfolket. Och håller tummarna för att det slutar regna tills jag ska cykla iväg…

Kommentera