Åren går alldeles för fort!

Jag börjar sakta men säkert bli av med min man cold som jag kallar den. Förkylning från helvettet som jag även brukar säga. Jag har pimplat extremt mycket te och ätit halstabletter. Jag känner mig så pass bra idag att. ag faktiskt ska träffa min lillasyster Natticha imorgon, vi ska träffas Mall of Scandinavia. Ska bli så mysigt. Jag tror inte jag har träffat varken henne eller Lisa på 2-3år. Åren går så förbannat fort, jag hinner inte med..  Vi träffades oftare när vi bodde mer centralt och de kom över och hos mig etc.

Nu bor vi ju så litet, sen tror inte jag att en 11 och en 13 åring skulle ha det speciellt roligt här ute i skogen heller. Jag bodde en bit härifrån när jag va i den åldern och jag avskyfde det kan jag säga😂 Nu när jag bor ca 500m ifrån den hästgården jag bodde på så känns det ändå rätt okej. Det är lugnt och skönt här på landet.

Hur bor ni? Centralt eller på landsbygden?

Kommentera