Syskondag i solna❤

Jag har haft en helt fantastisk dag med min lillasyster Natti. Jag tror vi knatade runt i Mos i 3 timmar, det känns i fötterna vill jag lova. Har fått fin fina skavsår på tårna, men det är inte hela världen. Vi kollade på smink,kläder och på pyssel på panduro. Jag köpte lite pennor åt natti, tyckte hon var värd det.

Har missat ett gäng födelsedagar kan man säga. Vi märkte båda två hur lika vi är.. Vi har liknande intressen, vi gillar samma serier och filmer. Vi har båda ett intresse för smink. Riktigt roligt faktiskt. Det vart en fika på espresso house och vi kunde inte hålla tyst en sekund, mycket att prata om när man inte setts på länge.

Kan inte fatta att denna tös börjar i 8an efter sommaren. Vi bestämde att vi från och med nu ska ses en gång i månaden i de köpcentrumet, vi bor så långt ifrån varandra men till mos tar det mig bara en timme kommunalt. Skulle jag åka hela vägen till märsta skulle det ta två timmar och 15 min. Så det är en bra kompromis att mötas där. Det är lätt för henne att ta sig dit också och dit får hon åka själv. Nästa gång följer även våran syster lisa med, hur bra som helst❤

Innan vi skiljdes åt så kände vi att en frozen yoghurt skulle sitta fint. Jag fattade dock inte hur maskinen funkade så det blev lite mycket i min bägare😂 Men gott var det, skönt att svalka sig när det är så pass varmt som det varit idag. Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag haft☺

12 reaktioner till “Syskondag i solna❤”

Kommentera