Omplåstrad.

Det ska erkännas att den här dagen inte började särskilt bra. Jag hade extremt mycket ångest i morse och jag ville vända ut och in på mig själv. Men jag försökte göra det bästa av situationen, så jag tog tag i städningen här hemma så nu är det superfint. Hoppas det får vara det iaf i någon dag, vi är ganska duktiga på att stöka ner. Det var otroligt skönt att tänka på annat för en stund faktiskt. Jag tvingade mig själv att laga mat idag också, jag hoppar lätt över det när måendet inte är på topp. Dock var jag så hungrig att jag skakade så jag skar mig när jag fixade till köttet. Klantigt😂

Mickes bror hjälpte mig och plåstrade om mitt finger. Jag bjöd honom på mat som tack.
Hursomhelst så mår jag betydligt mycket bättre nu än i morse. Något som är viktigt att tänka på är att bara för att dagen börjar skit med mycket ångest så betyder det inte att det kommer vara så hela dagen. Det vänder.. Sen är det inte ett dåligt liv utan vara en dålig dag.

Hur mår ni? Hur har eran dag varit?

3 reaktioner till “Omplåstrad.”

  1. Min dag har varit bra men lite seg. Jag gick upp efter 13 nån gång å ställde mig en sväng i duschen efter 16 tiden å den runt 20 tiden var jag iväg å kvälls fiskar en sväng(under onsdagen alltså)☺

Kommentera