Brev från Försäkringskassan

Varje gång jag får brev från Försäkringskassan så bultar mitt hjärta i 180  och jag tror alltid att det är något negativt. Denna gång var jag helt 100 på att de redan gjort ett beslut om min ersättning. Jag satt ute på trappen igår och vågade knappt öppna brevet. Men till slut tog jag mitt förnuft till fånga och öppnade det.

Det var onödigt att oroa sig, det var ju bara en kallelse. När jag tänker efter så sa faktiskt min handläggare över telefon att han skulle skicka en kallelse. Detta möte kommer vara med med min handläggare plus den som kommer ta över mitt ärende tills jag får sjukersättning.. Fram tills jag får det kommer jag ha sjukpenning i särskilda fall, och min nuvarande handläggare tyckte det var bra med ett möte ang det. För detta var ingenting vi pratade om när vi hade möte med psykiatrin och arbetsförmedlingen. Känns väldigt bra, allt börjar falla på plats☺

3 reaktioner till “Brev från Försäkringskassan”

  1. Sånna pengar hade ja oxå ett tag(sjukpenning i särskilda fall) från F-kassan plus sjukersättning innan ja sen fick sånna där pengar(förtids pensions penningar) som ja har tills ja fyller 75 eller så. Fick byta till olika handläggare hit å dit å nu har ja typ ingen handläggare alls.😕

  2. Jo vi gjorde ju dä. Jag HADE JU en men eftersom den personen inte kan hjälpa mig så mkt mer gällande praktik eller kanske liknande så kunde ja typ inte ”få ha kvar” personen på det sättet så om jag ska kolla praktik skulle ja mail att en ANNAN person som har hand om annat gällande praktik eller nåt. Humm… jobbigt detta.

Kommentera