Rogivande

Idag så ska jag åka iväg med helen. Vi ska handla inför morgondagens midsommarfirande. Vi blir hemma och ska grilla och dricka lite gott. Kommer bli hur mysigt som helst. Fast vi vet ju alla att det kommer säkerligen regna framåt kvällskvisten, typiskt svenskt😂

Igår så laddade jag ned appen Recolor som min vän @Minigrisenhulda  tipsade om,jag har även en målarbok men jag var sängliggande igår pga av ryggont så då vart det till att måla i appen istället. Det är ju inte alls samma sak som att måla i boken. Men det var väldigt rogivande.

Självklart valde jag en varg som motiv, jag älskar vargar. Tycker de är otroligt vackra djur, men jag vet att det finns personer där ute som inte gillar vargar om ni läser detta inlägg och blir upprörda över min kärlek till vargar så behöver ni absolut inte ta ut er upprördhet i mitt kommentarsfält .

Hur mår ni? Planer för dagen?

En kommentar till “Rogivande”

Kommentera