Livet kommer inte med en bruksanvisning!

Det fanns en tid då jag aldrig trodde att jag skulle klara av att hantera vissa saker. Jag fick utbrott för minsta lilla och jag kunde ge personen i min närhet ett helvette bara för att jag visste vilka knappar jag skulle trycka på för att personen skulle bli ledsen. Jag kunde inte hantera min ilska, det var riktigt hemskt. Jag tycker inte alls om den personen jag var då. Nu när ett sådant utbrott kommer så har jag lärt mig att bita mig i tungan och inte säga det jag tänker. För det jag tänker i hettans stund är ingenting jag menar, det är saker som sårar och vem vill såra en person som inte förtjänar det. Jag menar det kunde handla om att Micke inte visste vad han ville ha till middag, jag kunde så säga otroligt elaka saker bara för att jag störde mig på just meningen ”Jag vet inte” .

Det ska erkännas att jag fortfarande har problem med den meningen, men jag svarar lugnt ”okej” men inom mig är det som en orkan.. Jag förstår inte varför det är så? Givetvis är jag otroligt glad att jag inte är utåtagerande längre, men det tog sin lilla tid att bli av med det. Känslorna är fortfarande kvar och jag vet inte varför, visste jag hur så skulle jag få dem att försvinna också. Men livet kommer inte med en bruksanvisning eller manual. Det enda jag kan göra är mitt bästa.. Mitt bästa för att hålla mig lugn i dessa situationer.

2 reaktioner till “Livet kommer inte med en bruksanvisning!”

  1. Gud vad jag känner igen mig. När jag var yngre var jag verkligen en tickande bomb som kunde vara skitelak så fort någonting i mina ögon blev fel. Idag kan jag kontrollera det bättre, men de kan också va för att jag bor själv 😜

Kommentera