Sa jag något dumt?

Jag vet inte riktigt vad det är med min kropp, men den tycker uppenbarligen att det är okej att sova till 12 två dagar i rad. Förmodligen behövdes det, jag sover sällan så länge.

Igår så kollade vi på serier nästintill hela dagen. Både Micke och jag är fortfarande lite krassliga så vi hade inte orken till att göra något speciellt. Var faktiskt rätt skönt att slappa tillsammams.. Sällan vi gör det, vi brukar båda ha något att pyssla med på varsitt håll.

Imorgon har jag stödsamtal på psykiatrin vilket är extremt välbehövligt. Har så mycket tankar som jag måste få ur mig,tankar kring mötet vi hade med FK. Såhär i efterhand så tänker jag på om jag sa något fel eller så?Jag tror inte jag gjorde det, men det är kaos i mitt huvud efter det där mötet. Så det är lika bra att jag frågar.

Hur har eran helg varit?

En kommentar till “Sa jag något dumt?”

Kommentera