Måndag?

Tanken var att jag skulle till psykiatrin idag. Men jag avbokade för jag har så fruktansvärt ont i kroppen och förkylningen vägrar försvinna. Känner att jag måste kurera mig, ger jag mig ut i regnet lär det inte bli bättre.

Har sovit bra i natt utan mardrömmar och hade jag inte ställt klockan hade jag garanterat fortfarande sovit. Vilket vore himla skönt om jag tänker efter, men ska hålla mig vaken ett tag till.

Hur mår ni och vad är era planer idag?

13 reaktioner till “Måndag?”

  1. Känner igen den där känslan. Jag har dock varit så duktig med att gå på alla tider hos både psykologen och terapeuten, dock ligger deras mottagning ca 4 minuter från min lägenhet och det gör all skillnad i världen. Det är inte som att man hade orkat åka iväg för att göra något som inte är så kul om det är omständigt bara med resan. Hoppas att din förkylning släpper snart!

  2. Åååh då har du tur .. att mottagningen är sådet nära. Jag måste gå 4km till buss, o bussen tar mig 30 min.. Lång resväg när måendet inte är på topp. Tack så mycket❤

  3. Jag förstår verkligen! Det är så lyxigt i allt kaos att slippa tänka på bussar och tåg när jag skall dit. Jag är flyttar utomlands i september och är lite orolig att jag inte längre kommer ha möjligheten till terapi och stödet man får. Men som tur är han man en sån stor ”familj” online av andra som förstår och kan hjälpa! Har själv gått i över 7 år så det blir en omställning att inte träffa terapeuten & psykologen varje vecka!

  4. Ja vi som lever med psykisk ohälsa är iallafall bra på något och det är att stötta varandra när det behövs. Jag förstår att du känner oro över att eventuellt inte få samma stöd av terapeuter etc. Men som du säger vi är en stor familj online och det räcker långt. Jag fick nu en ny tid, den 7e och hon förstod varför jag valde att stanna hemma. Har gått hos henne i 6 år så vi har en rätt bra dialog

  5. Ja det har du så rätt i! Många gånger när man mår riktigt dåligt är ”online familjen” så snabba med att lyfta och hjälpa, det är något helt fantastiskt. Ja men vad skönt att du kunde få en tid så pass snabbt igen. Här är det lite svårare. Ibland kan det dröja 6-7 veckor innan man kan få en ny tid. Har bla väntat på en tid för att prova ut tyngdtäcke i flera månader

Kommentera