Stressen tog över.

Som ni kanske märkte så var det blixtrar o dunder igår. Jag stod i duschen när det började ös regna ute. Precis när jag slår av duschen så kommer första smällen och strömmen går i badrummet. Hundarna kom springandes och var livrädda, jag vet inte vad som hände men jag gick in i något slags ”saving mode” klädde på mig snabbt som attan och satte mig och försökte lugna ner dem i 1timme. När de lugnat ned sig så började jag kolla alla materiella ting. Svärföräldrarnas tv hade blivit tagen av blixten,deras router telefon samt en dator. Det bekommer ju inte mig speciellt mycket men givetvis är det extremt tråkigt. Inne hos oss fungerade internet samt min dator. Dessvärre så är mickes dator helt körd, så han får köpa en ny.

Men det som slog mig efter var ”tänk om blixten slagit ner när jag stod och duschade” jag fick en enorm stress attack och började prata osammanhängande tills Micke lugnade ner mig och förklarade att risken att vinna tusen gånger på lotto är större än att jag skulle bli träffad av blixten i duschen. Jag vet helt ärligt inte vad som hände, men jag bröt ihop totalt. Tankarna som snurrade var att ”Såklart det borde jag veta, varför i helvette oroade jag mig för det” Jag brukar alltid säga att man aldrig ska klandra sig själv för sina tankar när man har någon form av attack.  Ändå så gjorde jag det igår. Idag är jag betydligt lugnare och mår lite bättre. Men jag känner mig fortfarande otroligt skrämd av någon anledning.  Ska försöka skaka av mig dessa känslor för just nu är dem vara i vägen och helt onödiga.

6 reaktioner till “Stressen tog över.”

Kommentera