Hellre fysisk smärta än psykisk smärta!

Om sanningen ska fram så har jag inte ätit ordentlig mat på flera dagar. Jag har inte orkat , inte för att jag är lat.. Det är för att jag är helt energilös och lusten finns inte. Jag har inte städat, jag har tvättat men undvikt att vika tvätten.. Jag har sagt i flera dagar att jag ska slinga håret, det har inte blivit av.. Jag drar mig undan och svarar inte på samtal.. Jag ringer inte några samtal, när jag väl gör det till den jag behöver prata med mest är det kallt på andra sidan luren. Jag orkar inte kämpa för att ha ett socialt liv längre, så känns det i skrivande stund.

Ja jag har en sjukt dålig dag och mår inte bra. För det är inte ett dåligt liv,bara en dålig dag. Eller ska jag säga tuff period? Ja så är det. 

Jag måste vända den här dagen och den tuffa perioden. För snart ska jag åka till min tatuerare och fylla i min senaste gadd. Underbart.. Ja jag gillar det,.. Det gör ont stundvis, hellre fysisk smärta än psykisk. Iallafall idag.

5 reaktioner till “Hellre fysisk smärta än psykisk smärta!”

Kommentera