Att göra någons dag☺

Efter mötet igår så åkte jag och Micke för att besikta bilen. Det var fullbokat så vi fick hoppas på drop in. Tror vi satt och väntade i över 2 timmar helt ovetandes om vi skulle få besikta eller inte. När det vart våran tur så vart jag så jävla glad, jag tror det smittade av sig på killen som skulle besikta bilen. Jag gav han världens leende och tackade för att vi fick komma in trots att det var fullbokat. Han såg trumpen ut innan jag sa det men när jag tackat så såg han glad ut.och sa ”Ja ni har väntat så länge så jag låter mina kollegor ta hand om de andra” Sen babblade vi en massa om vår bil och hans leende satt kvar.. Micke såg minst lika glad ut. Fan de sliter arslet av sig såhär års och jag tror inte de får ett enda tack för sitt slit även.om det är deras jobb. Hur som så va allt var med baby som vi kallar vår bil.

Den gick igenom utan anmärkning.. Vet inte vem som var gladast jag eller Micke😂
Det var en himla tur att bilen gick igenom och att vi fick besikta överhuvudtaget.. Vi hade körförbud .. Men nu har vi inte det längre, så idag ska vi åka och hälsa på min kusin Nicole. Det ska bli så himla roligt. Tanken är att vi ska snacka skit och käka lite, hur kul som helst.

Vad gör ni idag?

En kommentar till “Att göra någons dag☺”

Kommentera