Jag har inget val

Idag mina vänner är det ingen bra dag. Vaknade med en kraftig ångest och ville bara dra täcket över huvudet igen. Somna om och vakna när allt är över.. Men då kommer vi till det jag inte vill.. Flykten.. Att försöka fly från sin ångest är aldrig en bra idé för oavsett hur mycket jag springer eller förnekar allt så finns den alltid där och lurar i något hörn.

Kliver upp och försöker göra det bästa av dagen. Det är svårt men jag måste göra det. Var nära till en panikångest attack tidigare men lyckades förhindra den.. Lyckas jag med det så kommer jag nog lyckas vända den här dagen.

Jag har inget val, vet ni varför? Jag hatar min ångest och jag vill absolut inte att den ska förstöra mig.. Inte idag, inte i morgon, inte om en vecka… Aldrig.. Jag är en överlevare och detta kommer jag överleva även om det inte känns så för stunden.

12 reaktioner till “Jag har inget val”

Kommentera