Det är bättre, men inte bra

Gårdagen var verkligen ingen bra dag.. Jag låg mest i sängen.. Jag sysselsatte mig med att sova kolla serier och analysera allt som finns att analysera.. Hade vänner som vart oroliga för att jag knappt svarade dem sociala medier.. Är tacksam över att de bryr sig. Men jag var i ett sånt läge att jag knappt orkade prata med micke..

Idag är det bättre, det är inte bra men bättre.än igår. Känns faktiskt bra. Kanske orkar jag mig ut på en promenad senare? Vet knappt vad det är för väder ute, hörde något om regn och åska igår men vet inte om det är idag eller om det var igår. Regn hade vi igår men ingen åska.

Hur mår ni? Var helgen bra för er?

9 reaktioner till “Det är bättre, men inte bra”

  1. Hjärtat skönt att det ändå är lite bättre idag. Hoppas på att du får må bäst snart så som du förtjänar! Självklart är vi oroliga för dig för vi älskar dig men jag förstår dig när du är i sådant läge för de är många gånger ja kan bli så med. Men ja finns här när du behöver mig ❤

Kommentera