Kampen mot självskadande.

Det jag kan tycka är negativt med den här årstiden är stt jag svettas som en jävla gris.. När jag svettas kliar det över hela min kropp, jag kliar tillbaks ganska ordentligt och det bildas sår.. Det är där mitt självskadande kommer in.. Så fort jag har små skospor på kroppen river jag upp dem när ångesten är på besök.. För det lindrar det hela för stunden.. Ja för stunden och även hur bra det känns så vet jag att det inte är bra. Det är förjävligt rent ut sagt.. Jag brukar lyckas hålla mig ifrån det när jag är ny tatuerad, de skorporna ger jag fan i.. Under läkningen så river jag ingenstans.. Men så fort det är läkt och jag svettas så är jag där och river. Jag har blivit otroligt bättre på att ge fan i det och det är jag stolt över.

Psykiatrin ser inte detta som ett riktigt självskadande, men det gör jag. För jag skadar mig själv, och jag kämpar varje dag med stt få bukt på det. För tro mig.. Det går att slå sig fri, jag har gjort det förr och var skadefri i över 1 år. Så nu börjar kampen igen. Jag ger fanimej inte upp.

3 reaktioner till “Kampen mot självskadande.”

  1. Bra där att du kämpar på! Man tycker att dom borde ta dig seriöst för det handlar ju om hur du upplever situationen, dessutom kan det ju faktiskt eskalera och man gör något ännu värre mot sig själv och DET borde dom tänka på.

  2. Min sköterska tog mig öår allvar och jag fick få i dbt för det. Men dd v hon som höll i det som hade åsikter.. då sa jag tack o hej. Borde kanske varut tydligare i inlägget❤

Kommentera