Kompletterat intyg!

Så fort jag satt mig i stolen inne hos min stöd kontakt på psykiatrin igår så ger hon mig ett papper.. Ett nytt kompletterat sjukintyg. Jag fick tårar i ögonen, att hon fixade det redan samma dag jag ringde och var så förtvivlad. Jag vart så lättad..  Jag är så jävla tacksam över all hjälp jag får genom psykiatrin, att de engagerar sig så mycket. Helt sjukt egentligen.. Samtidigt kickar det dåliga samvetet in igen, för det är faktiskt så att alla som behöver hjälp inte får det. Jag är fullt medveten om att jag inte kan göra något åt det, och att det inte är mitt fel. Men jag är som jag är och tänker hellre på att andra ska få hjälp än att jag ska ta upp plats på psykiatrin. Typiskt mig att tänka så. Men jag känner som sagt en enorm tacksamhet.. Sen är jag äckligt stolt över mig själv att jag gått alla behandlingar de erbjudit och inte nekat deras förslag när de kommit med något.

Igår var sista gången jag hade stödsamtal på ett psr veckor. Hon ska på en välförtjänt semester och därmed har även jag semester😉 Om jag skulle behöva något stödsamtal under dessa 4 veckor så finns de andra skötare på psykiatrin jag kan prata med. Men jag säger som jag säger varje år. Finns ingen annan jag vill eller kan prata med om det jag väller ur mig. Ingen på mottagningen iallafall, det är hon som gäller och ingen annan.

5 reaktioner till “Kompletterat intyg!”

Kommentera