När dagen blir bättre än man tänkt sig.

Den här dagen blev ju inte alls som jag tänkt mig,den blev betydligt mycket bättre. Min karl är ju sådär super spontan som jag berättat tidigare. Idag bestämde han och Nicke sig för att vi skulle ta en liten roadtrip till Västerås för att käka på KFC. Grabbarna har gått och suktat efter det i ett års tid deras förväntningar var skyhöga.

bilen påvägen dit så hade killarna allsång och jag satt mest och skakade på huvudet och garvade. Vi är ett härligt gäng vi 3. Vi pratar öppet om allt och skäms inte över ett skit. Väl framme så fick grabbarna äntligen sin friterade kyckling. Vilka leenden☺

De var så sjukt nöjda.. Jag personligen tyckte inte det var så speciellt. Gott var det ju såklart, men huvudsaken är att grabbarna var nöjda.

När vi kommit tillbaks till Stockholm så stannade vi hos Nicke ett tag och spelade lite spel. Då var även hans tjej Anna hemma och vi hade väldigt kul. Vi spelade rackare otroligt kul spel, har ni spelat det? Man skrattar så man får ont i magen☺

Jag är så lyckligt lottad som har en spontan pojkvän och underbara vänner i mitt liv.

Hur har eran dag varit?

2 reaktioner till “När dagen blir bättre än man tänkt sig.”

Kommentera