Smutskastning

En sak som slog mig häromdagen är att tjejer verkligen kan vara vidriga mot varandra. Jag har alltid vetat det men just nu har jag en specifik händelse i åtanke. Det jag tänker på är att tjejer snackar extremt mycket skit bakom ryggen på varandra, ja det ska även erkännas att jag är inget helgon och har själv gjort det , men när jag fått frågan om jag sagt ”ditt eller datt” så har jag alltid stått för vad jag sagt. Bråkar tjejer med varandra så är det elaka ord och man försöker knäcka varandra psykiskt.. Så var det när jag var yngre iallafall,nu o vuxen ålder så skulle det aldrig falla mig in att medvetet försöka knäcka någon psykiskt vid en dispyt.  Istället så säger jag vad jag tycker och tänker på ett milt sätt. För vem fan gillar att bråka? Man kommer längst med att vara snälla mot varandra och inte snacka skit överhuvudtaget. Var rak på sak och säg som det är på en gång direkt till personen om något är fel.

När grabbar är förbannade på varandra så räcker det med en smäll på käften och så är allt bra sedan.  Hur kommer det sig? Är det för att de är mer ”hårdhudade” än vad vi är?
Vad tror ni?

En av anledningarna till att jag skriver det här är för att jag och Maria har fått skit för att vi blivit vänner via bloggen, två olika personer har sagt sin mening om det. Givetvis två brudar .. Det har varit extremt mycket smutskastning . Det är första och sista gången jag tar upp det här i bloggen. Vi är alla vuxna individer och det som skett är ren dagisnivå.

Jag är en vuxen kvinna och tänker inte acceptera skitsnack och antydningar om att jag är en ond människa för en ny vänskap med @Minigrisenhulda

4 reaktioner till “Smutskastning”

  1. Man ska alltid var rak och ärlig , det är något som jag alltid tycker är a och o..
    Smutskasta folk gör man bara inte, det är sådan dagisfasoner . Det gör ingen vuxen människa.. Bra skrivet..

  2. Jag fick massa skit från en viss tjej här på bloggen som jag ett tag skrev med även på fb å som först VAR trevlig å sen bara TVÄR blev hon helt otrevligt utan att jag ens sagt nåt dumt å då orkade jag inte mä personen längre å bara för dä har ja garanterat fått skit från denna person i sin egen blogg garanterat å säkert snackat skit om mig där 😮😑😒👎 ja ä inte förvånad över detta.

Kommentera