Kan minnen rinna ut i sanden?

Jag hittade en gammal bild på mig.. Jag teoe jag är 17 år här eller så. Hängde mycket i Åkersberga och gjorde saker jag inte borde ha gjort. När jag var tonåring så gjorde jag mycket jag inte borde ha gjort😂

Jag händge i helt fel kretsar och var på fel plats vid fel tillfällen väldigt ofta, men jag lyckades alltid komms undan med allt. Vet inte varför.. Minns dock en gång då jag faktiskt ringde min pappa och han och hans polare kom och hämtade mig.. De åkte från Märsta till berga och jag fick låna kläder av en kompis för jag hade inga andra kläder mer än det jag hade på mig. Vi ville inte åka till min mamma och hämta kläder av någon anledning.

Min tonår var mest kaos.. Men samtidigt så tänker jag att det är väll så det ska vara? Det är ju i 17års ålders och även tidigare och senare man gör idiotiska saker?

Jag slutade hänga i Åkersberga och med nästan alla kompisar jag hade då efter den gången min pappa hämtade mig. Kan ha varit det bästa beslut jag tagit den dagen.. Att ringa samtalet , säga som det var och själv inse att jag var i fel umgänge. Fortsatte att umgås med den vännen som lånade ut kläder ett tag.. Men vår vänskap rann ut i sanden .

Önskar ibland att alla dessa minnen kunde rinna ut i sanden också.

Hur var ni i tonåren?

Kommentera