En dag i Norrtälje med min Kärlek❤

Tanken var att jag och Micke skulle åka till Maria och Andreas idag. Men vi får lov att boka om av olika anledningar. Jag tycker det är väldigt synd men vi får ta det som det är. ❤

Micke och jag kände att vi inte klarar av att sitta hemma och grubbla så vi begav oss till Norrtälje för att knata runt lite. Norrtälje är ju väldigt fint på sommaren och jag saknar att bo där..

Vi slog oss ner på Atena och käkade lite. Jag åt världens godaste kycklingsallad och Micke tog sig en pizza, även den var god.

När vi ätit så gick vi till en spel butik så micke kunde köpa ett nytt tangentbord. Han verkar nöjd med det så det är bra. Jag är nog nöjdast, det är ett tangentbord som inte låter så mycket när man knappar på tangenterna.

Vi avslutade med att äta lite glass på Glassberget. Jag valde marängsviss och Micke citron sorbet. Stackarn fick i sig två skedar det var lite väl syrligt och han är inte så mycket för glass egentligen. 😂

Det var faktiskt riktigt skönt och mysigt att komma hemifrån en stund.  De bästa dagarna är när det bara är jag och Micke , de dagarna vi åker iväg och hittar på något tillsammans. Missförstå mig inte, vi älskar att umgås med våra vänner. Men ibland behövs det lite så kallad kvalitets tid. Speciellt nu när vi båda har det lite tufft efter vanna..

Hur har eran dag varit?

2 reaktioner till “En dag i Norrtälje med min Kärlek❤”

Kommentera