Fredagkväll i min trygga vrå❤

Det har varit en helt okej dag. Jag åkte iväg med Mickes mamma en sväng. Vi var på jakt efter flug papper eller vad det heter. Det är mycket flugor här ute på landet, och vi alla avskyr dem. Det brukar alltid finnas ett litet lager med flug papper här hemma, nu var det slut och vi hittade inget i butikerna vi var i. 

Men vi handlade lite annat smått och gott. Under kvällen vart vi bjudna på pankakor till middag. Riktigt skönt att slippa laga mat känner jag.
Det var dock ganska jobbigt att äta inne hos dem, ingen vanna under bordet som ville ha pankisar.. Jag bröt ihop när jag började tänka på det.

Är oerhört känslig och har varit det de senaste dagarna, vilket inte är konstigt.

Det blir en lugn fredagkväll här hemma i min trygga vrå.
Vad gör ni ikväll?

3 reaktioner till “Fredagkväll i min trygga vrå❤”

Kommentera