Livet på landet!

Det har varit en väldigt lugn dag faktiskt. Somnade till runt 13 tiden idag, hade så mycket ångest så det var lika bra att ta en powernap tyckte jag. Micke väckte mig runt halv 3 och frågade om vi skulle kolla en film. Vi såg Spiderman, helt okej film faktiskt.

Jag orkade inte laga till någon middag idag så det blev wooken igen, måste skärpa till mig och få tillbaks mina rutiner. Matlagning är ju faktiskt bland det roligaste som finns.

Vi fick äntligen tag på flug papper inne på ica, sikken lättnad😂 Nu kam vi ha fönsterna öppna utan stt de små krypen kommer in och jävlas😂
Livet på landet är underbart ibland🙄

Hur har eran dag varit?

5 reaktioner till “Livet på landet!”

  1. Skönt att sova med fönstret öppet. Vi har motorvägen utanför och dessutom inglasad balkong, vilket gör att det knappt kommer in någon vindpust. Och öppnar man för mkt hörs bilarna.. jag har haft en bra dag, fått mkt gjort och tom gjort tjugo situps. Det var säkert fem år sedan..

  2. Wok ä alltid gött det oxå. Speciellt om man gör egen wok midda! 😉min dag har varit helt ok under lördan då jag å killen min grilla körv på elgrill men vädret har inte vart det roligaste.😕

Kommentera