Psykfall som inte känner sig älskvärd.

Jag kommer nog aldrig riktig förstå mig på mig själv eller mina tankar. Ibland känner jag mig så jäkla knäpp.. Sen kommer jag till psykiatrin och berättar om mina tankar, jag blir inte dömd, ingen som ser mig på det sättet som jag ser mig själv. Jag får klarhet i saker och ting. Nu är min stödkontakt på semester i flera veckor och det är endast henne jag vågar öppna upp mitt sinne för helt och hållet utan att skämmas.. Jag går runt här hemma och känner mig som ett psykfall. Tankarna måste ut, jag måste få prata med henne.. Det får jag inte.. Det dröjer tills den 25e augusti. De har jour sköterskor jag kan träffa. Men jag kan inte lita på dem, för jag känner dem inte.. Jag skulle kunna skriva ner alla mina tankar, men jag har ju ingen som svarar med sina proffsiga svar. Jag har haft samma stöd kontakt i tio år, så att träffa någon annan bara för en vecka.. Nej det finns inte på kartan. Självklart förtjänar min kontakt semester. Men att jag alltid ska braka ihop psykiskt när hon har semester. Är ju van att ha samtal 1 timme i veckan. Jag har försökt öppna mig lite mer för Micke. Han är min fästman och han förtjänar att veta vad som pågår i mitt huvud. Han är en superbra lyssnare men Inget bra bollplank, för vissa saker är en självklarhet för honom och för mig är det värsta projektet. Älskar honom över allt annat, ibland förstår jag inte hur han ”står ut med mig” som jag brukar säga. ”Jag älskar dig” blir hans svar.

Att ha någon som älskar en högt trots att man själv inte ser sig som älskvärd. Det lyfter mig en del och det betyder så mycket❤

Tack min fina älskling för att du finns. Jag älskar dig❤

En kommentar till “Psykfall som inte känner sig älskvärd.”

  1. Det är mkt bra när man har en pojkvän som står ut med en, trotts alla olika situationer man har. Det ä samma för mig när ja blir less på saker å ting å blir arg eller mår dåligt för ett å annat så står min kille ut med mig oxå. Han har ju ändå trotts allt stått ut med mig i 11 år å 9 månader så.😄 å bara DET är ju ett tecken på att han iallafall fortfarande älskar mig. Trotts det t.o.m hänt att vi bråkat ibland om ett å annat å jag tycker att det känts som om han hatat mig trotts han inte gör det såklart. 😊

Kommentera