Tecken från änglarna❤

Jag tog mig ut på en promenad trots mitt kassa mående, det var riktigt skönt att röra på sig. Hände en del märkliga men trevliga saker under min lilla promenad. Jag har ju skrivit om min tro på änglar tidigare? Idag fick jag två eller kanske 3 tecken från dem .

En trollslända flög förbi mig och jag har aldrig sett en trollslända så nära, lite konstigt kanske då de flyger omkring lite varstans. Men som sagt det var första gången jag såg en trollslända🙄 Trollsländor har en speciell begydelse villet är:

Trollslända – Du har en stor andlig gåva använd den. Min gåva till dig är att ha en stark intuition.

Fortsatte min promenad och såg en svart fjäder ligga på marken, den fångade verkligen min uppmärksamhet.

Fjäder: Svart ~ Änglarna skyddar din energi , under ditt andliga uppvaknande.

Så häftigt tycker jag… Mår mycket bättre dessutom, den där promenaden gjorde mig gott.
På vägen hem så tänkte jag väldigt mycket på Malin och hur mycket jag saknar henne. Rätt var det var så  började det stt regna. Malin älskade regnet och jag tycker definitivt inte om det. Men  jag såg det som en hälsning från henne. Att hon ville visa att hon också tänkte på mig. När jag kom hem hade det slutat regna och solen stod högt och fint på himlen. 🌞❤

2 reaktioner till “Tecken från änglarna❤”

  1. Vackert. Gud i himlarna så vackert. Du fick precis allt du behövde för att du ska veta att du aldrig går ensam. Änglarnas energier är alltid med dig och om du kan se dessa tecken, då är du okej. Allt kommer bli okej. Stor morgonkram och en andlig kopp te till dig😊♥️

Kommentera