Dokumentär som berör och mindre god lunch

Det vart en lunch idag på sushin i Rimbo. Jag äter ju ingenting från havet, jag tycker inte om det. Men att käka sushin i rimbo går bra för där serverar dem yakiniku. Den var inte direkt svingod men den gick att äta. Jag är så sjukt kinkig och kräsen när det kommer till mat, det är nästan pinsamt ibland.

När vi kom hem så kollade vi på en dokumentär vid namn Eagels Of Death Metal Documentery. Handlar om attentatet i paris där 89 personer blev dödade under detta bands konsert.
Var beredd på att ta fram näsdukar om ni ser den. Jag grät som ett barn och kan inte för mitt liv förstå vad dessa människor som var där går eller har gått igenom.

Ta ingenting förgivet och lev varje dag som att det vore den sista mina vänner❤
Long live rock n roll💜

2 reaktioner till “Dokumentär som berör och mindre god lunch”

Kommentera