Varför är jag uppe såhär tidigt?

Jag är uppe tidigt.. alldeles för tidigt. Jag bestämde mig igår för att ställa klockan på 7 så jag kommer upp tidigt. Jag ska ta en sjukt lång promenad innan frukost är tanken. Jag behöver fylla på mitt busskort för imorgon ska jag till Södertälje, jag åker redan kvart över 8 på morgonen. Så då är der lika bra att gå upp i tid idag tänkte jag.
Sen när jag väl är hemma igen och har ätit frukost så är tanken att jag ska ställa mig och laga mat. Jag har märkt att om jag inte för det före 15 så blir det ingen middag, det blir mackor och det håller fan inte i längden. Så jag ska fixa matlådor så det blir middag idag..

Riktig mat så att säga. Jag slår inte på stort utan det blir simpelt. Korvstroganoff o ris får det bli.

Det är mina planer för dagen.. Nu ska jag försöka parvla mig utanför dörren. Det tar emot ska ni veta, men nu kör vi☺

En kommentar till “Varför är jag uppe såhär tidigt?”

Kommentera