Det finns gränser för allt.

Jag fick frågan av en vän för någon vecka sedan .. Frågan löd ” Vad kan man inte blogga om?” jag var faktiskt tvungen att tänka efter i ärlighetens namn. Man kan ju blogga om precis vad som helst tycker jag. Men sen finns det saker JAG personligen inte skulle skriva i min blogg, men det betyder ju inte att jag inte kan eller hur? Men jag tänkte lista några saker jag inte skulle ta upp i min blogg. Det finns gränser!

1. Mitt sexliv
2. Familje angelägenheter
3. Privata diskussioner
4. Djurplågeri
5.Om mitt storhetsvansinne😂
6. Vänners hemligheter.

Alla är väldigt olika och ser saket på olika sätt. Varje bloggare har säkerligen saker de aldrig skulle skriva om. De ovanstående är a big no no för min del, medans det är en självklarhet att skriva om för andra.

Vad skulle du aldrig kunna blogga om?

6 reaktioner till “Det finns gränser för allt.”

  1. Nej det enda problemet är att en bild inte kom med u de senaste inlägget. Men det är många som har trubbel idag. Driftfel eller va fan ja läste någonstans? Eller server fel till o me deand heter😂

Kommentera