Always keep fighting💜

Det Àr vÀrt att kÀmpa.. Det spelar ingen roll vad du kÀmpar för.. VÀlmÄende,Sport,VÀnskap KÀrlek you name it. Jag vet att livet Àr tufft ibland och allt kÀnns som en jÀvla pest och pina. Men nÄgonstans inom er finns glöden det vet jag. Det gÀller att hitta den. Det Àr eran tur nu, eran tur att skina. Har du drömmar? Vad du Àn gör ge inte upp dem nÀr det kÀnns svÄrt. Jag ger inte upp för jag vÀgrar lÄta nÄgot som Ängest förstöra mig eller mina drömmar. Fighten pÄgÄr dagligen , men jag sitter hÀr idag och kÀnner mig som en vinnande sjÀl. Jag lever, jag andas.. Hade Ängesten vunnit hade jag inte gjort ovanstÄende.

En liten pĂ„minnelse till er mina vĂ€nner .. Ni kan om ni vill.. Styrkan finns inom er lik som den finns inom mig. Vi tillsammans fixar vad vi Ă€n ger oss in pĂ„đŸ’œ Ingen av oss sattes till vĂ€rlden för att glida pĂ„ en rĂ€kmacka. Allt vi har Ă€r allt vi behöver.

2 reaktioner till “Always keep fighting💜”

Kommentera