En eld av ångest!

Har inte varit mig själv de senaste dagarna och jag vet inte varför. Jag är positiv samtidigt som set brinner inom mig. En eld av ångest och stress.. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra.. Den 25e får jag äntligen träffa min sköterska igen, och jag behöver verkligen det. Jag går sönder snart , bokstavligen… Jag försöker lappa ihop mig själv för vardag som går.. Men den här månaden är alltid jobbig för mig rent psykiskt. Den 27e augusti för ett gäng år sen var jag med om något riktigt hemskt och det spökar i mitt huvud .. Den 29e fyller jag år.. Jag har svårt att planera hur jag ska fira.. Ska jag fira? Idag säger min ångest nej men det hinner ändra sig ska ni se.

Sen är det så att jag stressar sönder över något som kommer ske i slutet av september. Något jag ser fram emot extremt mycket.. men inte vet om jag kommer klara av. Santa cruz ska ha releasefest på hard rock cafe.. Men det kommer vara så mkt folk där att jag knappt kommer kunna andas, men jag dit och stötta dem så är det bara. Kommer även vara folk där jag inte drar jämt med. Så mycket blandade känslor över något som ännu är så långt borta. Det är jag i ett jävla nötskal.. Målar fan på väggen redan nu när det är mer än en månad kvar🙄

5 reaktioner till “En eld av ångest!”

  1. Änglarna, prata med dem. Krama dig själv. Vi vet båda hur tröttsamt det är att hålla ihop, och du gör allt du kan, be högre energier att hjälpa till. Mitt sinne säger att du är okej mitt i allt detta inferno av känslor och minnen, du är så mycket starkare än du anar. Andas. En dag i taget. Skickar goda vibes till dig ikväll 💛✨Hjälper dig att kapa gamla dränerande band, gör dig fri. Medan jag skriver så inser jag hur tacksam jag är att vi fann varandra här, du är den första som jag uttalat skriver om andlighet med. Så, tack🙏🏼💙🍀🌾☀️

Kommentera