Jocke och Jonna

En sak vill jag påtala innan jag börjar denna text. Jag känner inte dessa människor,jag har sett någon Youtube video här och där men jag följer dem inte. Jag har ingen vidare uppfattning om dem egentligen. Men en sak vet jag helt säkert! Det är att de inte har det så lätt just nu, och det har nog ingen missat tror jag. Det skrivs mycket om det på sociala medier och de har själva gjort en video och förklarat läget. Ja det är Jocke och Jonna jag skriver om.. Jag kommer aldrig i hela mitt jävla liv förstå vad de går igenom, men jag vet att de definitivt inte förtjänar det de går igenom. Vad är det med människor idag? De får inte ens vara ifred i sitt egna jävla hem. Fy fan.

Vart är respekten? Kärleken?

Jocke har skrivit ett öppet brev om som detta jag tycker ni ska läsa.
Ni finner det

​Här

3 reaktioner till “Jocke och Jonna”

  1. Jag har dubbla tankar kring dem där två. Första är: Ingen är berättigad till att få massa hat och påhopp som de båda fått. Ingen har rätten att komma hem och störa, förstöra och bete sig illa mot någon och det spelar ingen roll om man är offentlig eller inte. Ingen skall behöva utstå det som dem går igenom.
    Men, tanke nummer två – på deras video där dem berättade att dem gjort slut och inte har så mycket tid för varandra osv reagerade jag direkt .. där har dem haft ett val att bli offentliga! De kan själva välja att lägga tid på varandra och förhållandet – kanske inte ha så mycket om sig och kring sig hela tiden. Prioritera vad dem vill göra! Kanske inte köpa en häst, kanske inte lägga ut så många videos hela tiden, kanske inte starta nya projekt allt som oftast. Utan lugna ner sig lite och kanke inte halvera det dem gör men sänka nivån lite så att dem kan få tid till sig själv och varandra helt enkelt. Som sagt så har dem själva valt att bli offentliga MEN för den sakens skull skall dem absolut inte behöva gå igenom det hat dem får – därför jag har två tankar kring det där….

  2. Ja men precis! Jag undrar så vad de här idioterna får ut av att vara så elaka och inte låta dem vara? Vad får man ut av att åka hem till någon och förstöra och banka på rutorna när man ser hur mycket skada det personligen gör för någon… Det är så att man skäms!

Kommentera