Jag är ett kontroll freak.

Idag känner jag mig lite gladare ön igår kväll. Det äe lustigt att det går så fort i svängarna. Borde ha lärt mig vid det här laget hur jag faktiskt funkar, men icke. Jag vet att det alltid vänder och att jag kommer ha bra dagar och inte bara dåliga dagar. För som jag har sagt många gånger, det är en dålig dag och inte ett dåligt liv.

Men jag är stressad som attan över ett gäng saker. Speciellt över att jag inte fått något besked från FK om sjukersättning.. Ja jag har ju sjukpenning under tiden, men jag vill ha svar NU. Jag avskyr att inte ha kontroll .. Jag är nog ett litet kontroll freak..

Jag fick höra att de skulle ta tag i ärendet idag, så jag bör veta något om en vevka eller två kan man tycka. Men oavsett om de tar tag i det idag så betyder det inte att jag fpr veta något så snart som jag vill.

Så jag får glatt låta dem göra sitt jobb i den mån de kan. Vad kan jag annars göra?

3 reaktioner till “Jag är ett kontroll freak.”

Kommentera