Varför läser du min blogg?

Jag vet att det varit tyst och ganska deppigt här på bloggen den senaste tiden. Det kan bero på att jag själv varit väldigt tyst och deppig. Jag har inte haft varken lust eller motivation till att hålla bloggen uppdaterad. Jag tycker inte att det gör något då jag inte bloggen som jobb ,jag håller det hela kravlöst. Skulle aldrig sätta mig och försöka få ihop en text bara för att ”man bör” uppdatera några gånger om dagen för att ha kvar sina läsare. .. Läser du min blogg? Vad roligt, varför läser du den? Är det för att den uppdateras ofta, eller för att texterna är intressanta? Eller ännu bättre, för att ni gillar och gotta er i andras dåliga mående? Jag tror ingen gör det sistnämnda. Jag frågar varför ni läser för att jag helt enkelt vill veta om jag gör något rätt? Eftersom jag ser detta som ett kravlöst intresse? Flummigt? Ja mycket.

2 reaktioner till “Varför läser du min blogg?”

  1. Jag läser din blogg för att den är personlig och stark. Dina texter har ofta en mening, sen att du blandar det starka med lite vardag ger en bra blandning. Man lär verkligen känna dig och det gör din blogg bra. Har varit tomt i flödet utan dig ❤️

  2. Jag läser din blogg just för att ja tycker du har intressanta inlägg å det ä trevligt å läsa när du känner att du kan skriva av dig i bloggen vad du känner å hur du mår m.m. 😊 å ja kommer fortsätta följa dig å din blogg.👍 visst har hänt att ja inte vart in så mkt de senaste dagarna å läst nåt men ja försöker hinna med å läsa så gott det går.👍

Kommentera